Antalya Ev Eşyası Depolama:0542 651 50 42

 Ev eşyası depolama  ile yaşayın! Taşımada uzman ekip son model araç ve temiz depoda eşyalarınız emin ellerde! Antalya sınırları içerisinde nerede olursanız olun, nakliye ve depolama şirketimiz kendi araçları ve tecrübeli elemanlar ile eşyalarınızı paketleyerek depomuza transferini sağlıyor.

EŞYA DEPOLAMA ANTALYA

Ev – Ofis Depolama
Antalya ev eşyası depolama çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Antalya borabey depolama ile çalışan bütün müşterilerimiz her geçen gün büyümemize yardımcı olmaktadır. Türkiye’nin en iyi eşya depolama şirketiyiz diyebiliriz. Bu yolda her geçen gün rakipsiz olduğumuzu sağladıgımız hizmetlerle ispatlıyoruz.
Ev depolama konusunda yaklaşık 12 yıllık deneyim ile güvenli depo sizlere şeffaf bir şekilde depolama olanaklarını sunmaktadır. Antalya kiralık eşya deposu çözümleri konusunda son derece pratik ve akıllı sistemlerle evinizden aldığımız emanet eşyalarınızı sigorta kapsamında depolarımıza naklediyoruz. 
Antalya borabey eşya depolama,alanları ile sizlerde her zaman güven tazeledik. Depolaması yapılacak eşyalarınızın nakliyesini büyük bir titizlikle gerçekleşiyor. Teslimat esnasında eşyalarınız yeni adresinize personelimiz tarafından getirilmektedir.Depolarımız her hafta dezenfekte edilmektedir. Özellikle Covid-19 sürecinde ekibimiz eşyaları tek kullanımlık malzemelerle paketleyip depolarda korunaklı odalarda saklamaktayız..

Antalya Eşya Depolama Hizmetleri Ve Evden Eve Nakliyat

Gelir düzeyi ne olursa olsun herkes kendine ait bir evi olsun ister. Bunun birçok nedenleri vardır.Günümüzde başkasının evinde oturup kira ödeyen kişi sayısı çok fazladır.Bu rakam ülkemizdeki mevcut olan bütün evlerin yüzde yirmi beşi gibi bir rakama tekâmül etmektedir.Bazı kiracılar uzun yıllar bir evde otururken bazıları ise sıklıkla ev değiştirmektedir..Taşınma oranı yaş oranı düştükçe artmaktadır.

Bu durumları göz önüne alınca eşya taşıma kendi kendisine bir sektör olmuş ve evden eve depolama firmaları kurulmuştur.Evden eve nakliyat depolama  firmaları evinize gelip eşyalarınızı alıp araçlara yükleyerek yeni taşınacağınız eve kadar taşımaktadırlar.Bu nakliyat sırasında eşyaların zarar görmeden adrese ulaştırılması önemli bir durumdur.2000 yıllarının başlarında asıl patlamasını yapan Antalya evden eve nakliyat firmaları artık taşınan eşyalarınıza sigorta yapmaktadırlar.Başarılı ekipler ile sorunsuz şekilde verilen hizmet ve sigortalama hizmeti ile eşyası taşınan müşterilere güven vermektedirler.Antalya'da evden eve nakliyat hizmeti veren firma sayısı şuan 55 civarında bulunmaktadır. Nüfus artması da göz önünde bulundurularak ilerleyen yıllarda bu sayı daha da artacaktır.

İnsanlar uzun bir süre kullanamayacağı eşyaları koruma gereksinimi duyduğu için eşyalarını koruyacak depolara ihtiyaç duymaktadır. Bununla birlikte nakliyat firmalarının diğer bir hizmeti gibi olan ama başlı başınca ayrı bir iş olan eşya depolama hizmeti verilmeye başlanmıştır. Antalya depolama hizmeti veren  2 şirket mevcuttur. Eşya depolama hizmeti veren güvenli firmalarla birlikte insanlar huzurlu şekilde istedikleri yerlere gidip gelmekte ve dönüşlerinde tekrar eşyalarını teslim almaktadırlar.

Nakliyat yapılmadan önce ve sonra dikkat edilmesi gerekenler;

Nakliyat için bir firma ile anlaşmadan önce kısa bir araştırma yapmanızda fayda var.Nakliyat için anlaşılmasından sonra kesinlikle ama kesinlikle detayları dikkate alıp anlaşma imzalamalısınız.Bu anlaşmayı imzalayarak taşıma esnasında kırılan yada zarar gören eşyalarınızı garanti altına almış olursunuz. Eğer nakliyat sözleşmesi imzalamayı kabul etmeyen ve sadece söz ile anlaşmayı teklif eden firmalar ile iş yapmayınız.Eşyalarınız taşındıktan sonra mutlaka yanınızdaki bir görevli ile eşyaların zarar görmüş olup olmadıklarını inceleyiniz.Firma teslim işlemini yapıp gitmesinden sonra ortaya çıkan zararı üstlenmez.Birde sözleşme imzalamamışlar ise zararınızı kendiniz çekmek durumunda kalırsınız. Nakliyat ücretiniz taşınacak olan mesafe ve miktarıyla belirlenmektedir.

Eşya depolama hizmeti ve şartları;

Eşya depolama hizmeti almaya karar verdiyseniz Antalya depolama hizmeti şirketleri eşyalarınızı sizler için depolarında koruyarak hizmet vermektedirler.Antalya eşya depolama hizmeti veren şirketler genel olarak büyük arazi üzerine kurulu sağlıklı ve güvenlik önlemleri yeterli depolardır. Bu şirketler evinize kadar gelip sözleşme yaparak eşyalarınızı depoya taşımaktadırlar.Depo hizmeti en az bir aydır. Bir ayın altında sözleşme yapılamamaktadır. Depo hizmeti bedeli eşyalarınızın kapasitesi ve kalacağı süreyle orantılı belirlenmek durumundadır.





Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Antalya Ev Eşya Depolama Şirketleri

ANTALYA EVDEN EVE ASANSÖRLÜ NAKLİYAT

İstanbul Şehirlerarası Evdeneve Nakliye 0542 651 50 42