Antalya Eşya Depolama Firmaları:0542 651 50 42

 Eşya depolama alanında 2007 yılından beri Antalya’da hizmet vermekteyiz. Güvenli depolarımızda ev eşyalarınızı yıllarca depolayabilirsiniz. Depolarımız nemsiz ve rutubetsiz özelliklere sahiptir. Kamera sistemi ile her anı takip etmekteyiz.

Ev depolama işi taşınmayı düşünen veya eşya fazlalığı yaşayan kişilerin nakliye ile birlikte çok fazla başvurduğu ve tercih ettiği hizmetlerdendir. Eşya depolama firmalarının yanı sıra nakliye firmaları da müşterilerin taleplerine bağlı olarak eşya depolama ve koruma hizmeti vermektedir. Ayrıca şirketler bütçelerinin el verdiği oranda müşterilerine farklı avantajlar ve imkanlarda sunmaktadır.

Kiralık eşya deposu hizmetini sizlere uygun ücrete yerine getirmekteyiz. Firmamız Antalya ili içerisinde depolama ve müşteri memnuniyeti açısından en kaliteli firmalardandır. Depolarımızın büyüklüğü ve özel bölmeleri sayesinde her türlü eşyayı kolaylıkla ve güvenle saklayabilmekteyiz.

Ev eşyası depolama firması olarak sektörde hizmet vermeye başladığımızdan beri kendimizi geliştirme ve yenileme odaklı olarak hizmet vermeye devam ettik. Yaptığımız her yenilikte müşterilerimizin eşyalarını daha iyi koruyabilmek için çabaladık. Bu sayede firmamız sektörde öncü bir firma haline geldi.

Eşya depolama firmaları arasında Borabey Depolama firması olarak özel bir yere sahibiz. Ev eşyalarınızın titiz bir şekilde taşıması yapıldıktan sonra depolarımıza düzenli bir şekilde yerleştirilir.

Eşyalarınızı patpatlarla paketleyip taşımaktayız. Eşyalarınızı pratik bir şekilde depo alanına uzman ekibimiz götürmektedir. Ev eşyalarınızı istediğinizde evden eve nakliyat hizmetimiz ile bunu gerçekleştiriyoruz. Hem depolama alanında hem nakliyat alanında özenli çalışmaktayız.

Eşya Depolama Firması

Eşya depolama firması olarak eşyalarınızın korunması için profesyonel bir hizmet sunmaktayız. Eşyalarınızın evinizde paketlenmesi de bu hizmetlerimizden bir tanesidir. BOrabey eşya depolama firması olarak müşteri memnuniyetini esas almaktayız.

Depolama şirketi olarak eşyalarınızı muhafaza ettiğimiz depolama alanlarımızın tamamı temiz ve güvenli alanlardır. Depolama alanlarımız düzenli aralıklara temizlenen ve haşerelere karşı ilaçlanan alanlardır. Sizlerde bu sayede eşyalarınızı gönül rahatlığı ile firmamıza teslim edebilirsiniz.

Eşya deposu firmamızın depolama alanları Akdeniz bölgesi içerisinde en iyi imkânlara sahip depolama alanlarıdır. Firmamızın sahip olduğu depolama alanları eşyalarınızın güvenle korunması için özenle inşa edilmiştir. İnsanlar pek çok farklı gerekçelerle eşya depolama hizmetine ihtiyaç duymaktadır. Bu gerekçelerden bazıları şunlardır;

  • Evleri tadilatta olup eşyalarını koyacak yer arayanların ihtiyacı
  • Antika gibi eski eşyaların güvenilir alanlarda saklanması ihtiyacı
  • Kentsel dönüşüm nedeniyle evleri yapılana kadar eşyalarının güvenli bir yerde saklanması ihtiyacı gibi nedenlerle insanlar depolama hizmetlerine ihtiyaç duymaktadır.

Ev eşyası depolama firmamız müşterilerinin eşya depolamada bütün taleplerini yerine getirmek için çalışmaktadır. Müşterilerimizde taleplerinin gerçekleştiğini gördükçe etrafındaki bireylere firmamız tavsiye etmektedir. Her geçen gün yeni müşterilerimizin olmasıyla geniş bir müşteri portföyüne sahip olduk.

Ev depolama şirketi olarak firmamız her zaman sizlerin memnuniyeti için çalışmaktadır. Firmamız eşyalarınızın zarar görmemesi için gerekli olan bütün güvenlik önlemlerini almaktadır.

Ev Eşyası Depolama Hizmetlerimiz

Eşya depolama alanında belli aşamaları esas alarak hizmet vermekteyiz. Eşya depolama işlerinizde firmamıza bütün taleplerinizi iletebilirsiniz. Firmamız taleplerinizi yerine getirmek için profesyonel ekip arkadaşları ile çalışmaktadır

Firmamız depolama alanlarında bulunan eşyalarınızın teslim edilmesini talep ederseniz aynı gün içerisinde eşyalarınızı teslim ediyoruz. Fiyat konusunda anlaşma sağlandıktan sonra çalışanlarımız müşterilerimizin taleplerini yerine getirmektedir.

Kiralık eşya deposu firması olarak tarafımıza fiyatlar konusunda pek çok soru iletilmektedir. Firmamız müşterilerimizin işlemlerini başlatmadan önce her iki tarafında fiyat konusunda anlaşmasını önemsemektedir. Ev depolama fiyatları depolama firmaları arasından farklılıklar göstermektedir. Bunun en büyük sebebi firmaların sunduğu hizmet çeşitliliği ve hizmet kalitesidir.

Firmamız müşterilerinin eşya depolama taleplerini karşılıksız bırakmamak adına uygun fiyatlar belirlemektedir. Ev eşyası depolama fiyatları birçok farklı faktöre bağlı olarak belirlenmektedir.

1- Ücretsiz Eksper Hizmeti

Eşyalarınızın depolama fiyatının firmamız tarafından belirlenmesini talep edebilirsiniz. Firmamız bünyesindeki eksper hizmeti sunan arkadaşlarımız eşyalarınızın durumunu ve sayısını belirleyerek sizlere eşyalarınızı depolamanın ücretini sunmaktadır.

2- Uygun Fiyat Garantisi

Firmamız çalıştığı bütün müşterilerine sabit fiyat politikası üzerinden fiyatlar sunmaktadır. Ayrıca bütün müşterilerimize müşterimizin bütçesini zorlamayacak oranda fiyatlar sunulmaktadır. Fiyatlandırmalarda her iki tarafı da memnun edecek fiyatlar belirlenmektedir.

3- Güvenli Eşya Taşıma

Firmamızı tercih eden bütün müşterilerimizin eşyaları özenli bir şekilde nakliye araçlarımıza taşınmaktadır. Eşyaların zarar görmemesi için ambalajlanmasının ardından nakliye araçlarımıza düzenli bir şekilde yerleştirilir.

4- Uzman Ekip

Firmamız bünyesinde çalışan ekip arkadaşlarımızın tamamı işinin ehli kişilerdir. Çalışma arkadaşlarımızın tamamı eşya depolama alanında eğitim almış kişilerdir. Ekiplerimiz eşyalarınızın zarar görmesine mahal vermeden eşyalarınızı evinizden alırlar ve depolama alanlarımıza yerleştirirler.

Depo Hizmeti Alan Müşterilerimizin Görüşleri

Yurtdışına iş sebebi ile gidecek olmam nedeni ile kira ödememek için depo kiralamak istedim. Antalya’da ev kiraları çok yüksek. Boşuna kira vermek istemedim. Depolama işi daha mantıklı. Yurt dışında olduğum sürece eşyalarımı güvenli şekilde muhafaza ettiler. 1 yıl sonra eşyalarımı geri aldığımda ne koku vardı ne başka bir şey. Verdiğim gibi geri aldım eşyalarımı. İşlerini gerçekten hakkı ile yapan bir firma ellerine sağlık.

⭐⭐⭐⭐⭐ Filiz BİRLİK ( Turizm Sektörü )

Organizasyon firması olarak Türkiye genelinde hizmet veren bir firmayız. Ancak pandemi süreci işlerimizi olumsuz etkilediği için uzun vadede ekipmanlarımızı bir depoda saklamak istedik. Ancak Antalya gibi metropol bir şehirde güvenmek oldukça zor. Çünkü malzemelerimizin hepsi oldukça kaliteli ve eşsiz parçalar. Bu yüzden depolama yapılan alanın temizliği bizim için çok önemliydi. Şubat 2020’den bu yana gayet temiz şekilde ekipmanlarımız depolarında saklı. Teşekkürler

⭐⭐⭐⭐⭐ Mahmut DEMİR ( Organizasyoncu )

Pandemi sürecinde özellikle kuaförlerin yasaklanması ile işlerimiz oldukça durmuştu. Yasak döneminde aylarca kira ödemek yerine kuaför dükkânımdaki bütün eşyaları BOrabey Depolama firmasına ait depolarda sakladım. Yasaklar kalınca eşyaları geri aldık. Kuaförlük için makas ve geri kalan metal malzemelerin kendisini koruması oldukça önemli. Bu süreçte nem ve rutubetten uzak olduğu temiz bir alana sahip olduğu o kadar belli ki, malzemelerimiz tertemizdi. 

⭐⭐⭐⭐⭐ Esra SEVİNÇ ( Kuaför )

Üniversite 3. Sınıf öğrencisiyim. Coronavirüs sonrasında okulların akıbetinin ne olacağı belli olmadı için ailelerimiz kira telaşına düştü. Çünkü evimizin kirası tam 1500 TL. Bir öğrenci için bu bedel çok ağır ve okula da gitmiyoruz. Ailemin yanına dönmek durumunda olmam ve kirayı da karşılayamam sebebi ile kiralık depo bakalım dedik. Firmanız bu süreçte öğrenci olmam sebebi ile de oldukça ilgili davrandı. 6 ayı geçti eşyalarım sizde güvende. Okullar açılsa bile tekrar eşya alma derdim yok.

⭐⭐⭐⭐⭐ Yavuz BİLGİN ( Öğrenci )

Eşya depolarına güven olur mu diyen biri olarak eşimin de sürekli telkini ile evdeki fazlalıkları depoya bıraktım. Benim eşyam kıymetlidir nasıl bakacaklar ya kokar da yıpranırsa dedim ama maşallah firmanız benim eşyalara benden iyi bakıyor. Bunca yıl boşu boşuna evde alanı daraltmışım. Nefes alamıyormuşuz haberimiz yok! Firmanızda çok ilgili ve yardımcı olmak için elinden geleni yapıyor. Teşekkür ederim.

⭐⭐⭐⭐⭐ Burcu ÖZEN ( Ev Hanımı )

Eşya depolama hizmeti aldım. Öğretmen olduğum için her yaz mevsiminde ailemin yanına giderim. Antalya'da yüksek kira vermektense uygun fiyata eşyalarımı depoya koymayı tercih ettim. Her eylül ayında tekrardan kullanılmış eşya toplama gibi bir sıkıntıdan da kurtuldum. Borabeydepolama firmasında özellikle Mehmet Bey’e çok teşekkür ederim. Her konuda bana yardımcı oldu. Nakliyesini de kendileri yapıyorlar.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Antalya Ev Eşya Depolama Şirketleri

ANTALYA EVDEN EVE ASANSÖRLÜ NAKLİYAT

İstanbul Şehirlerarası Evdeneve Nakliye 0542 651 50 42