Asansörlü Evden Eve Nakliye Taşımacılık:0542 651 50 42


 Asansörlü Nakliye ve Asansörle Ev Taşımacılık

Evden eve nakliyat ile ofis ve iş yeri taşımacılığında sıklıkla kullanılan asansörlü nakliyat yöntemi hem güvenilir hem de hızlı olması nedeniyle müşterilerin beğenisini kazanmaktadır. BOrabey Nakliyat bu alandaki çalışmaları ile sektörde önemli bir konumda bulunmakta ve güvenilirliğini de her geçen gün arttırmaktadır.
Asansörlü nakliyat, modern zamanımızın en çok kullanılan taşımacılık çeşididir. Taşınırken “Eşyalarıma zarar gelir mi?” düşüncesinden uzaklaşmanızı sağlayan bu yöntem hem hızlı bir biçimde taşınmanızı sağlar hem de eşyalarınızı çeşitli zararlardan korur. Örneğin dar girişli ve asansörsüz bir binaya geleneksel yöntemlerle taşınmaya çalışmak oldukça risklidir. Çünkü bu yöntem insan gücüyle yapılmakta ve eşyalar merdivenlerden çıkarılırken darbe, sürtünme ve düşme gibi birçok nedenden ötürü de zarar görebilmektedir. Fakat asansörlü nakliyatta böyle riskler yoktur.

Asansörlü Nakliyat Nasıl Yapılır?

Modern zamanımızda en çok tercih edilen nakliyat yöntemlerinden birisi olan asansörlü nakliyat, bir yerden bir yere taşınmayı hızlandırmakta ve basitleştirmektedir. Asansörlü nakliyat şu şekilde çalışmaktadır: Özel bir asansörlü vinç eşliğinde eşyalar apartmanların balkon ya da pencerelerinden taşınmak istenen alana bırakılır. Öncelikle bu vincin asansörüne eşyalar yüklenir ve iyice bağlanır. Bu sayede güvenli bir biçimde yukarı doğru taşınan eşyaların başına herhangi bir aksilik de gelmez. Daha sonra yukarıda bekleyen çalışanlar bu eşyaları pencere ya da balkondan evin içerisine alır. Çok basit bir yöntemdir ve herhangi bir risk içermez.

Asansörle Ev ve Ofis Taşıma Avantajları Neler?

Asansörlü nakliyatın en önemli avantajı yüksek binalara dahi evden eve nakliyat, işleminin gerçekleştirilebilmesidir. Bunun yanı sıra hızlı ve güvenilir bir yöntem olarak da ön plana çıkar. Ayrıca gürültü çıkarılmamasından ötürü de çevreye rahatsızlık vermez. Asansörlü nakliyat, firmalar için de avantajlıdır. Taşınma işlemleri direkt olarak evden araca, araçtan eve yapıldığı için çok fazla iş gücüne gerek duyulmaz. Bu da maliyetleri düşürür ve müşterinin bütçesine de zarar vermemiş olur.

Evden Eve Nakliyat ve Antalya Ev Taşıma Hizmeti

Günümüzde modernleşme ile beraber hem kentsel dönüşüm arttı hem de daha güzel binalar yapılarak insanların dikkati bu noktaya çekildi. Hal böyle olunca daha güzel yerlerde yaşamak isteyen bireylerde taşınmaya başladı. Bu nedenle nakliyat firmalarına olan ilgi de gün geçtikçe arttı. Alanında uzman olan ve sektöre yeni bir soluk getiren BOrabey  Nakliyat da müşterilerine verdiği kaliteli hizmet ile beğeni kazanmaya devam ediyor.
Evden eve nakliyat süreci büyük bir titizlik gerektirmektedir. Evden eve nakliyatın yanı sıra, asansörlü taşımacılıkofis ve iş yeri taşımacılığıparça eşya taşımacılığısigortalı nakliyat gibi konularda da müşterisine destek olan Astur Nakliyat, uygun fiyatlı ve güvenilir hizmeti ile sık sık tercih edilmektedir.
Peki nedir evden eve nakliyat? Nelere dikkat etmek gerekir?
Evden eve nakliyat, müşterilerin bir evden diğer eve taşınma isteiğine gerçekleştirmek için verilen hizmetlerden birisidir. Bu hizmet oldukça önemlidir ve güvenilir firmalarla anlaşmak gerekir. Peki müşteriler bir firmanın güvenilir olup olmadığına nasıl karar verecek?

Ev Taşıma Öncesi Firma Seçerken Dikkat

  • Evden eve nakliyat firmasının mutlaka öncelikle referanslarına dikkat etmek gerekir. Bunun için anlaşma sağlayacağınız nakliyat firmasını internette araştırıp yorumları okuyabilirsiniz. Daha önce bu firma ile çalışmış kişilerin deneyimleri sizin için karar verme sürecini destekleyecektir.
  • Evden eve nakliyat firmasının mutlaka izin belgeleri olmalıdır. Merdiven altı firmalara asla güvenmemelisiniz. Bu firmalar size güvence vermez ve eşyalarınızın başına bir şey gelirse sorumluluk kabul etmezler.
  • Evden eve nakliyat firmalarının mutlaka sigortalama hizmeti vermesine dikkat etmelisiniz. BOrabey Nakliyat bu konuda müşterilerine gerekli garantileri vermektedir. Olası bir aksilik durumunda müşterisinin her zararını karşılayan firma, bu yönüyle takdir toplamaktadır.
Eğer sizler de hem uygun fiyatlı hem de güvenilir bir evden eve nakliyat firması ile çalışmak istiyorsanız, BOrabey Nakliyat sizin tüm ihtiyaçlarınızı karşılayacaktır. Sigortalama hizmeti ile evden eve nakliyatı güvenilir kılan firma, sektörde de önemli bir konumda bulunmaktadır. BOrabey Nakliyat’a tüm eşyalarınızı gönül rahatlığı ile teslim edebilirsiniz.
Tayininiz çıktı, evlendiniz ya da iş değiştirdiniz… Bu nedenle yaşamakta olduğunuz yeri arkada bırakarak başka bir şehre taşınmanız gerekiyor. Peki eşyalarınızı bu durumda ne yapacaksınız? Öylece bırakıp yeni şehirde eşya satın alarak bütçenize zarar mı vereceksiniz? İşte artık buna hiç gerek yok! Sizlere güvenilir bir şehirler arası nakliyat deneyimi yaşatacak olan BOrabey Nakliyat, sektörde önemli bir konumda bulunuyor ve müşterilerine kaliteli hizmet sunuyor.
GÜVENİLİR HİZMET BORABEY NAKLİYAT’TA
Geçmiş zamanlarda şehirler arası taşımacılık hem pahalı hem de zor şartlarda yapılmaktaydı. Bu nedenle insanlar eşyalarını taşımak yerine yenilerini almayı tercih ediyordu. Fakat artık böyle bir duruma kimse düşmüyor. Çünkü alanında uzman olan BOrabey Nakliyat, müşterilerine kaliteli ve güvenilir bir şehirler arası taşımacılık hizmeti sağlıyor.
Bazen müşteriler şehirler arası taşımacılığın zor olduğunu ve eşyaların zarar görme riskinin de yüksekliğinden bahseder. Fakat bu durum sadece eşyaların yanlış taşınmasından kaynaklıdır. Mesafenin uzun olması, eşyaların zarar görme riskini arttırmaz. Yanlış nakliyat firmasını seçmediğiniz takdirde eşyalarınız sağlam ve güvenilir bir biçimde belirttiğiniz adrese taşınabilir. BOrabey Nakliyat yılların verdiği tecrübe ile müşterilerine yüzde yüz müşteri memnuniyeti garantili hizmet sağlamaktadır. Şehirler arası taşımacılık mutlaka profesyonel firmalar tarafından yapılmalıdır. Ekspertizin detaylı analizinden tutun, eşyaların paketlenip ambalajlanmasına ve yüklenip indirilmesine kadar önemli bir süreç olan taşınma işlemi, alanında uzman çalışanlar tarafından yapılmadığı takdirde eşyalarınız hep riskte olacaktır.
SİGORTALI TAŞIMACILIK
BOrabey Nakliyat, şehirler arası nakliyat hizmetinin yanı sıra sigortalama hizmeti de vermektedir. Bu hizmet ile müşterilerinin haklarını ve eşyalarının durumunu güvence altına alan firma, beğeni toplamaktadır. Eşyaların başına gelebilecek olası bir kaza durumunda müşterinin tüm zararı BOrabey Nakliyat tarafından karşılanmaktadır. Bu işlem için öncelikle bir ekspertiz görevlendirilir ve eşyaların durumu analiz edilir. Eşyaların değeri hesaplandıktan sonra, sigorta poliçesi hazırlanarak her iki tarafa da imzalatılır. Bu sayede eşyalar taşınma sırasında herhangi bir riske karşı sigortalanmış olur.
Eğer sizler de güvenilir ve sigortalı bir şehirler arası taşımacılık hizmeti talep ediyorsanız, BOrabey Nakliyat ile iletişime geçmelisiniz.

Şehiriçi Nakliyat ve Antalya Evden Eve Taşıma

Evden eve nakliyatın en sık kullanıldığı alanlardan birisi olan şehiriçi taşımacılıkBOrabey Nakliyat güvencesi ile müşterilerle buluşuyor. Kalitesinden ödün vermeden güvenilir ve hızlı şehiriçi nakliyat yapan firma, adından sık sık söz ettiriyor.
Bir şehrin tüm ilçelerinden, diğer ilçelere nakliyatı amaçlayan şehiriçi taşımacılıkasansörlü nakliyat ve sigortalı nakliyat olarak icra ediliyor. BOrabey Nakliyat şehir içi de olmak üzere tüm taşımacılık hizmetlerinde sigortalama da yaparak, müşterilerinin güvenini kazanmaya devam ediyor. Hızlı ve güvenilir taşımacılık dendiği zaman akla ilk gelen firmalardan birisi olan BOrabey, kurulduğu günden bu zamana müşteri memnuniyeti odaklı bir biçimde çalışmalarını yürütüyor.

Şehiriçi Taşımacılık Firması Seçerken....

Şehiriçi taşımacılık diğer tüm nakliyat hizmetlerinde olduğu gibi dikkat ve özen gerektiren işlerden birisidir. Bir kişi eğer şehiriçi nakliyat firmaları arasından bir seçim yapacaksa aşağıdaki detaylara dikkat etmelidir:
  • Seçilecek firma mutlaka, alanında deneyimli ve bu işi yapabilir belgesine sahip olmalıdır. Nakliyatı merdiven altı olarak icra eden birçok firma bulunmakla beraber, bunlara itimat etmemek gerekmektedir. Çünkü bu tip firmalar, size herhangi bir güvence vermez. Olası bir aksilik durumunda eşyalarınız zarar görürse mağduriyetinizi de gidermezler.
  • Ücreti çok ucuz tutup, işçilikten kaçan firmalar da mevcuttur. Bu firmalar da işlerini özenle yapmadıkları için sizleri zarara sokabilir.
  • Nakliyat firması seçerken mutlaka firmanın öncelikli olarak referanslarına dikkat etmeniz gerekmektedir. Şehir içi nakliyat alanında güvenilir ve kaliteli hizmet veren BOrabey Nakliyat’ın tüm referansları oldukça iyidir.
  • Eğer şehir içi taşımacılığı asansörlü nakliyat biçiminde değerlendirmek istiyorsanız, firmaların asansörlerinin kaliteli ve bakımlı olmasına dikkat etmelisiniz. Bakımsız ve düşük kalite asansörler can ve mal kaybına dahi neden olabilmektedir.
Kaliteli Nakliyat BOrabey Nakliyat’da
Sektörde önemli bir konumda bulunan ve verdiği hizmetlerle adından söz ettirmeye devam eden BOrabey Nakliyat yukarıda belirttiğimiz tüm olumlu özelliklere sahiptir. Bu zamana kadar verdiği tüm hizmetlerle müşterilerini memnun eden firma, ayrıca sigortalama ile de eşyalarınızı koruma altına almaktadır.
Sigortalı nakliyat
Taşımacılık hizmetlerinin olmazsa olmazlarından sigortalama işlemi, müşterinin haklarını korumak için gereklidir. Eğer bir yerden bir yere eşya taşıtmayı planlıyorsanız, anlaşma sağlayacağınız firmanın bu hizmeti veriyor olmasına dikkat etmeniz gerekmektedir. Kurulduğu günden bu zamana adından söz ettiren ve müşterilerinin tüm hakları ile eşyalarını garanti altına alan BOrabey Nakliyat, sektörde fark yaratmaktadır.
Şehir içi nakliyat, şehirler arası nakliyat, evden eve nakliyat, asansörlü taşımacılık, parça eşya taşımacılığı, depolama, ofis ve iş yeri taşımacılığına kadar verdiği tüm nakliyat hizmetlerinde müşterilerini sigortalayan BOrabey Nakliyat, bu yönüyle sıklıkla tercih edilmektedir. Peki sigortalı nakliyat nedir? Müşterilere ne gibi avantajlar sağlamaktadır?
SİGORTALI NAKLİYATIN AVANTAJLARI
Nakliyat sigortası, taşınan eşyaların taşıma süreci içerisinde herhangi bir zarar görmesi durumunda müşterilerin zararını karşılamaya yönelik bir hizmettir. Olası zararları teminat altına alan BOrabey Nakliyat da bu yönüyle müşterisine güven vermektedir.
Eşyaları sigortalatmak neden önemlidir? Müşteriler neden bu konuya dikkat etmelidir?
-Sigortalı taşımacılık, firmadan kaynaklı hatalarda eşyaların başına gelebilecek zararların ödemesi üzerine kurulmuştur. Eğer müşteriler eşyalarına önem veriyorsa mutlaka sigortalama hizmeti veren bir firma ile çalışmalıdır.
BOrabey Nakliyat bu konuya önem vermekte ve müşterilerinin tüm haklarını saklı tutmaktadır. Öncelikle firma tarafından bir ekspertiz gönderilerek eşyalar incelenir. Daha sonra eşyalara değer biçilerek bir sigorta poliçesi hazırlatılır. Bu sigorta poliçesi iki tarafa da imzalatılır. Böylece eşyalar taşınma sırasında doğabilecek tüm zararlara karşı sigortalanmış olur.
EŞYALARINIZ GÜVENDE OLSUN
Eğer sizler de evden eve nakliyat ya da ofis ve iş yeri taşımacılığı gibi hizmetlerden yararlanacaksanız, eşyalarınızı güvende olmasına dikkat etmelisiniz. Eşyalarınızın güvende olmasının en önemli yolu da BOrabey Nakliyat gibi işinde uzman ve kaliteli firmalarla çalışmaktır. Tabi bunun ikinci adımı da firmanın sigortalama hizmeti vermesidir. “Eşyalarıma bir zarar gelir mi” korkusu artık geride kalmıştır ve müşteriler tüm eşyalarını firmalara gönül rahatlığı ile teslim etmektedir. Eğer sizler de eşyalarınızın güvenli ve uygun fiyatlı taşınmasını diliyorsanız; BOrabey Nakliyat ile iletişime geçmelisiniz.

Parça Eşya Taşıma ve Parsiyel Taşımacılık

Türkiye’de az bir miktar eşyaların taşınması amacıyla ayrı bir sektör bulunmamaktadır. Bu nedenle insanlar eskiden kargo yöntemine mecbur kalmaktaydı. Bu yöntem maalesef hem yavaş hem riskli hem de pahalı bir yöntemdi. Fakat artık bu sektörün boşluğunu fark eden nakliyat firmaları, parça eşya taşımacılığına da el atarak, vatandaşları büyük bir dertten kurtardı.
BOrabey Nakliyat, müşterilerine birçok taşımacılık hizmetinin yanı sıra parça eşya taşıma hizmeti de sağlamaktadır. Dilediğiniz kadar eşyayı istediğiniz yere taşımanıza yardımcı olan bu hizmet hem uygun fiyatlı hem de güvenilir olması nedeniyle dikkat çekmektedir. Kurulduğu günden bu zamana müşterilerine parça eşya taşımacılığı sağlayan firma, başarılarıyla da adından sık sık söz ettirmektedir.

Parça Eşya Taşımacılığı Nedir?

Özellikle yaz ayları geldiği zaman insanlar, yazlıklarına ya da memleketlerine gitmek ister ve bu sırada yanlarına kullanmak istedikleri eşyaları da almayı düşünür. İşte tam olarak bu noktada hizmet veren BOrabey Nakliyat ile eşyalarınız hızlı ve güvenilir bir biçimde dilediğiniz alana ulaştırılmaktadır. Diyelim ki öğrencisiniz ve mezun oldunuz, yaşadığınız şehirdeki az bir miktardaki eşyanızı memleketinize götürmek istiyorsunuz… O zaman BOrabey Nakliyat’ı arayacak ve parça eşya taşımacılığı hizmetinden faydalanmak istediğinizi söyleyeceksiniz. Uygun fiyatlı ve hızlı olan bu hizmet ile eşyalarınız sigorta garantisiyle taşınmaktadır.
Bu hizmetin fiyatlandırması da eşyaların ebatına ve türüne bağlıdır. Bunun yanı sıra taşınma işlemi de araç filosunda bulunan diğer eşyaların güzergahına göre belirlenir. Güzergaha göre sırasıyla adreslere teker teker gidilerek eşyalar teslim edilmektedir.
Az miktardaki eşyalarınızın taşınmasını istiyorsanız, Nakliye firması ile birkaç gün öncesinden irtibata geçmeniz gerekmektedir. Çünkü diğer müşterilerin eşyalarına göre plan ve güzergah belirlenmektedir. Bir araca birden fazla müşterinin eşyası alındığı için bu detay elzemdir.

BOrabey Nakliyat Hep Sizin Yanınızda

Alanında uzman çalışanlar, geniş araç filosu, kaliteli malzeme ve son teknoloji aletleriyle kurulduğu günden bu zamana müşterilerine güvenilir ve kaliteli hizmet sağlayan BOrabeyNakliyat, parça eşya konusunda da sizi yalnız bırakmamaktadır.  www.borabeynakliyat.com   www.antalyaborabeynakliyat.com
antalyaucuzevdeneve.blogspot.com/       https://antalyaborabeynakliyat.blogspot.com

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Antalya Ev Eşya Depolama Şirketleri

ANTALYA EVDEN EVE ASANSÖRLÜ NAKLİYAT

İstanbul Şehirlerarası Evdeneve Nakliye 0542 651 50 42