Antalya Evden Eve Mobil Asansörlü Nakliyat 0542 651 50 42

Antalya Evden Eve Mobil Asansörlü Nakliyat

Antalya ile yakınlarında firmamız tarafından yürütülen eşya nakli faaliyet alanında, Antalya'da ikamet eden elemanlarımız istihdam edilmekte, burada bulunan hizmet sunduğumuz kişi ve kurumlara Antalya araç parkında bulunan kamyon ve tırlarımız yönlendirilmektedir. www.antalyaborabeynakliyat.com
Önceki metodlarla ev eşyalarının taşınması devri bu zamanda fesholmuştur. Bu zamanlarda profesyonel kavramla evden eve nakliyat eylemlerini zanaat haline getiremeyen lojistik kuruluşlarına ev taşıma konusunda rağbet edilmemektedir. Evden eve nakliyat süreçlerinde eğitimli olan şirket elemanlarımızın her bireyi kendi hususi sorumluluk sahalarında önemli derecede tecrübelidir. Yaptığı görevi hüner edinmiş kişilerle çalışan teşekkülümüz için, hizmet verdiğimiz birey ve kurumlara sunduğumuz hizmet standardı oldukça fazla önemlidir.
Evden eve taşıma organizesinde öncelikle ekspertiz hizmeti uygulanmaktadır. Raporlama işlemi bedelsizdir ve taşımacılık hizmetinin en önemli aşamalarından bir tanesini oluşturmaktadır. Ekspertiz faaliyetlerinin dikkatlice organize edilmesi, transfer faaliyetleri boyunca arıza çıkmasını enlelleyecektir. Sözü edilen sebeple, eksper hizmetlerinde görevlendirdiğimiz kadromuz, işlerinde eğitimli şahıslardır.
İnceleme organizesi ile ihtimal dahilindeki aksaklıklara meydana gelmeden engel olunabilmektedir
Eksperlerimiz, raporlama faaliyetleri nedeniyle adresinize vardığında, herşeyden önce evde bulunan eşyaların miktarını ölçer ve gerekli olacak nakliyat vasıtasını tespit eder. Yağmur gibi iklimsel olumsuzluklardan eşyaları muhafaza eden çelik kasalı ve hassas dizayn edilen kamyonlarımız, bununla beraber kuvvetlendirilmiş yay sistemleriye son derece güvencelidir. Çelik kasa kamyonlarımız bakımlı ve güvenlidir. Taşıtlarımızın bakım ve onarımları düzenli olarak takip edilir. Şoförlerimiz tecrübe sahibidir.
Eksper çalışanlarımız, uygun nakliyat aracıyla birlikte lüzumlu olan ambalajlama bileşenleri, istihdam edilecek ekip ve diğer mühim gereklilikleri ekspertiz esnasında tespit etmektedir. Raporlama işlemi bitiminde bina çevre koşulları incelenir ve lojistik planlaması belirlenir. Ekspertiz hizmeti akabinde güvence gayesiyle sigorta poliçesi hazırlanır.
Paketleme ve Nakliyat aracına İstif
Antalya Evden Eve Nakliyat İşlemleri konusunda birikim kazanmış ekiplerimiz, eşya taşıma konusunda yüksek derecede mühim durumda bulunan ambalajlama işlerini seçkin tekniklerle sonuca ulaştırmaktadır. Bu yüksek hizmet kalitesiyle Antalya Evden Eve Nakliyat Firmaları arasında, şirketimiz hakim bir statüye sahip bulunmaktadır. Şirketimizin sunduğu Antalya evden eve nakliyat fiyatları son derece uygundur. Paketleme, Eşya Taşıma hizmet ağı perspektifinde en fazla dikkat edilmesi gereken unsurdur.
Kırılgan yahut hususi eşyalarınız için kapsamlı ambalajlama metodları uygulanmaktadır. Televizyon gibi ev makineleri ve cihazlar için, kendine özgü ambalaj gereçleri uygulanmaktadır. Geniş mobilyalar özenli bir biçimde korunaklanır. Montaj hizmetleri için deneyim sahibi personelimiz görevlendirilir. Eşya ve yüklerinizin ziyan görmemesi amacıyla özel ambalajlama opsiyonları bulunmaktadır.
Eşya taşıma asansörleri, özenli bir şekilde kurulmaktadır. Asansör aracının balkona tam dayanması ve yük bölümünün dengeli bir halde inip çıkması ve titrememesi mecburidir Asansör şoförümüz mesleğinde ehliyetlidir. Antalya asansörlü taşımacılık ile işletmemiz, Antalya ve etrafındaki bölgede bulunan dairenizde eşyalarınızı az bir zamanda ve sağlam bir halde indirerek nakliyat aracına istiflemekte ve aynı şekilde dairenize konumlandırmaktadır. Hacimli mobilyaların öncelikle paketlenmesi ve indirilerek yüklenmesi önemlidir. Büyük mobilya ve beyaz eşyalar mukavemetli olduğundan alta yerleştirilir. Kırılgan eşyalar üstlerde bulunan kısımlara yerleştirilir.
Tüm eşyaların aynı şekilde yeni daireye konumlandırılmasıyla, eşya nakli süreci genel çerçevede biter. Yeni adreste taşınan malzemelerinizin yerleştirilmesi ve monte aşamasının tamamlanması konusunda tecrübeli ustalarımız vazifelendirilmektedir. İstendiğinde eşyaların tam olarak yerleşmesi işlemleri konusunda bayan eleman temin edilmektedir. https://www.borabeynakliyat.com/antalya-sigortali-esya-depolama
Antalya yahut yakınlarında uluslararası evden eve nakliyat sahasında da iş yapan şirketimiz, bu alandaki hizmetlerinde eşyalarınız diğer bir ülkeye ulaştırılacağı için çok daha dikkatli olmaktadır.

Asansörlü Evden Eve Nakliyat

BOrabey Asansörlü nakliyat araçları gelişen teknolojinin sağladığı, nakliyat işlerinin kolaylaşmasında büyük faydalar sağlayan araçlardır. Asansörlü nakliyat araçlarının genellikle arka kapaklarında bulunan bir mekanizmanın zemine kadar inerek buradan tekerlekli taşıma sistemleri ile getirilen eşya veya diğer malzeme asansör ile aracın kasasına kadar yükselerek malzemelerin altındaki tekerlekli düzenekler kullanılarak araç kasasının en iç taraflarına kadar sorunsuz olarak ve kolayca taşınabilmektedir.

Asansörlü Nakliyat Araçlarına Eşyalar Nasıl Taşınmaktadır?

Asansörlü nakliyat araçlarının asansörüne getirilen ürün alındığı yerden getirilirken bazı araçlar kullanılabilmektir. Bu araçların koliler veya koniler halinde bir araya getirilmiş olan ağır yükteki malzeme veya eşyaların altından geçirilecek uzun demir bağlantıları bulunmaktadır. Bu uzun ve eşyaların altındaki düzeneklerin içine girerek eşyaların taşınmasını sağlayan demirler eşyaların altındaki sağlam malzemeden yapılmış ve eşyaların bu makineye yüklenebilmesi için tasarlanmış düzeneklere girdikten sonra asansörlü özelliği sayesinde yükselerek eşyanın yerden temasını kesmekte ve taşınabilir duruma getirmektedir.
Böylece çok ağır malzeme veya eşyalar bile eğer bu makine ile taşınabilmesi için şartlar uygunsa kolayca asansörlü nakliyat araçlarının park ettiği yere kadar götürülmektedir. Bu makineler dört tekerlekli ve motorlu vasıtalardır. Bu nedenle yüklendikleri ağır yüklerle birlikte asansörlü nakliyat araçlarının arka tarafındaki asansöre kadar gidebilmektirler. Hatta bunlardan bazılarının boyutları uygun olduğunda asansörlü nakliyat araçlarının asansörüne yükle birlikte bindirilerek aracın kasasının seviyesine yükseltildiği ve kasanın seviyesine gelince de taşıyıcı makine üzerindeki yükle birlikte araç kasasının arka tarafına kadar giderek üzerindeki eşyayı veya malzemeyi bırakabildiğini söyleyebiliriz.
Tekerlekli bu makinelerin demir çıkıntılarının eşyaların altındaki düzeneklere girdikten sonra asansörlü nakliyat araçlarına bindirilmeden sadece eşyanın asansörlü nakliyat aracının asansörüne koyulabilmesi için malzemenin veya eşyanın altında bulunan düzeneklerin de tekerlekli olması gerekir. Çünkü asansörlü nakliyat araçların asansörüne tekerleksiz düzeneklerle koyulan ağır yükler aracın kasa seviyesine ulaşmasıyla kasanın arka taraflarına götürülmesi mümkün olmayacaktır. Bu nedenle altındaki düzeneği tekerleksiz olan yüklerin taşınma işlemleri zorlaşmaktadır.

Asansörlü Nakliyat Araçlarının Başka Kullanım Alanları ve Yöntemleri Nelerdir?

Asansörlü nakliyat araçları taşımacılığın yapılabildiği her alanda kullanılabilir. Üzerinde bulunan asansör bir engel vasıtası değildir. Aynı zamanda kısıtlayıcı etkiye sahip bir özellik de değildir. Asansörlü nakliyat araçları olduğu için sadece belirli ürünlerin taşınması gerekir diye bir şart bulunmamaktadır. Asansörü sadece gerekli olduğu hallerde kullanılmaktadır. Örneğin insan gücü ile taşınabilen ve hafif malzemelerin taşınmasında bu asansörlerin kullanılması hem gereksiz hem de anlamsızdır. Bu gibi durumlarda asansörlü nakliyat araçlarını kiralamış olmamı bize dezavantaj değildir. Bir engel de oluşturmaz. Zaten asansör sistemi kamufle edilebilen ve gerekli olduğunda aktif hale gelerek araç kasasının altından uzanarak çıkan bir sistemdir.
Asansörlü nakliyat araçlarını başka ne tür yöntemlerle kullanabiliriz diye düşündüğümüz zaman diğer nakliyat araçlarının kullanılabildiği tüm nakliye işlerinde kullanabiliriz. Çok yüksek katlı binalardan gerektiğinde vinç yardımı ile indirilen eşya veya malzemelerin aracın asansörünün bulunduğu zemine kadar bu vinçlerle indirilerek daha sonra ki aşamada az önce belirttiğimiz işlemler gerçekleştirilerek araçlara yüklenmesi mümkündür.

Asansörlü Nakliyat Araçlarını Her Yerde Kullanabilir miyiz?

Araçların ait olduğu firmanın verdiği hizmetin potansiyeli ve kapasitesi dikkate alınarak cevaplanabilecek bu soru için verilecek en makul cevap siz eşyanızı veya ürünlerinizi nereye taşımak istiyorsanız kiralamak istediğiniz asansörlü nakliyat firmasını bu kapsamda arayın. Mutlaka aradığınız kapasitede araçlara sahip ve taşınmak veya eşyalarınızı taşımak istediğiniz yere çalışan bir asansörlü nakliyat firması bulacaksınızdır. Eğer bildiğiniz iyi bir asansörlü nakliyat firması yoksa arama motorlarından yararlanarak asansörlü nakliyat firması bulabilirsiniz.

Şehirlerarası Evden Eve Nakliyat

Şehirlerarası ev taşıma işlemi yaptıracaksınız bilmeniz gereken bir takım hususlar bulunmakta. Deneyimli şehirler arası nakliyat firmaları sizin için bu konuları detayları ile belirlemişler. Öncelikle taşınma işini gerçekleştirmeniz üzerine küçük çaplı bir plan yapmalısınız. Sonrasında internette şehirler arası nakliyat işi yapan firmaları bir gözden geçirin. Bulduğunuz firmalara bir anda kapılıp güvenmeyin. Her firma size istediğiniz kalitede hizmet sunumu yapmayacaktır. İşinde profesyonel firmaların size tavsiyesi kesinlikle kurumsal bir şirketle anlaşmanız yönünde. Aksi halde eşyalarınızdaki yıpranma ve zararlardan ötürü can sıkan durumlarla karşılaşılabilirsiniz.
Müşteri memnuniyetine önem veren firmalarla çalışmanızı tavsiye eden öncü nakliyat firma yetkilileri sizleri bu konuda özellikle uyarmaktadır. Çalışmak istediğiniz firmaya karar verdiyseniz mutlaka şartlarınızı belirtip firmanın taşımacılık işindeki profesyonelliğini ölçecek sorularınızı sormayı unutmamalısınız. Her şey hallolduktan sonra ise taşımak istediğiniz eşyalarınız konusunda yapabileceklerinizi bir düşünüp düzene koymalısınız. Eşyalarınızın bir listesini hazırlayın. Liste hazırlamak sonradan oluşabilecek kayıplarınız açısından son derece önemli.
Sonrasında eskiyen ve kullanmak istemediğiniz eşyalarınızı elden çıkarın bu eşyalar taşınma işlemi sırasında ve sonrasında elinize ayağınıza dolaşmaktan başka bir işe yaramaz. Bu eşyaları ya birilerine verin ya da satabiliyorsanız mutlaka satın. Boşu boşuna gittiğiniz yerde de kendinize yük etmeyin. Bunları da hallettikten sonra paketleme işlerine başlayabilirsiniz. Ancak paketleme işlerini firmanız yapacaksa sadece kendi özel eşyalarınızı paketlemeniz yeterli olacaktır. Fazlasını yapmak profesyonel şirket elemanlarını zora sokar. Bırakın deneyimli personeller işlerini en iyi şekilde yapsınlar. Şehirler arası nakliyat işlerinde son derece uzman olan bu ekip elemanları sizin için en iyi taşıma işlemini gerçekleştireceklerdir.

Sözleşme İmzalama

Kurumsal nakliyat şirketleri taşımacılık işlerinden önce müşterileri ile mutlaka sözleşme imzalamak isteyeceklerdir. Bu sözleşme şirket prosedürlerinden sayılsa da müşterilerinin de haklarını korumaya yöneliktir. Eşyalarınızı nakliyat şirketleri paketlemeyi üstleniyorsa sizlerin paketlemesini önermiyorlar. Çünkü sizin paketlediğiniz kutularda bir hasar oluşursa mesuliyet kabul etmiyorlar. Sözleşmenizde mutlaka taşınma tarihini ve teslim tarihini belirtmeyi unutmayın.
Bu tarihlere uyulmasını da sıkça belirtin. Şehirler arası nakliyat işlerinde kurumsal olmayan firmalarla çalıştığınız takdirde bu gibi konularda çok büyük sorunlar yaşayabilirsiniz. Hiçbir zaman unutmayınız ki kurumsallık uzmanlığı, uzmanlık ise kaliteyi beraberinde getirir.

Deneyimli Personellerin Farkı

Kurumsal firmalarla çalışmanızın en önemli getirisi şehirler arası nakliyat konusunda son derece deneyimli personellerle çalışılıyor olmasıdır. Şehirler arası nakliyat işi sanıldığından çok daha ciddi bir iş olduğu için deneyimsiz personeller çalıştıran firmalar sizi çok fazla zarara uğratabilir. Kadrolaşmış ekiplere sahip nakliyat firmaları eşyalarınızı belli bir düzene göre ve büyük bir titizlik içerisinde taşıyacaklardır.
Taşındığınız evinizde veya ofisinizde eşyalarınızı olması gereken yere yerleştirecekler ve sizler taşınma işi sonrasında neyi nereye koyduğunuzun kaygısına düşmeyeceksiniz. Eğer şehirlerarası taşınma işlemi gerçekleştirecekseniz anlaşacağınız firmaların verdikleri hizmetleri çok iyi bir şekilde öğrenin. Sonrasında sizi tedirgin edecek ya da pişman olacağınız bir duruma düşürecek bir durumla karşılaşmayın. Müşteri memnuniyetini para kazanmanın üzerinde tutan firmalarla çalışmalısınız.

Ofis & Büro Taşımacılığı

Taşınma işlemlerinin hepsi yorucu ve düşündürücü konulardır. Ofis Taşıma evraklardan, masa, koltuk ve bilgisayar ağlarının komple taşınmasından oluştuğundan son derece dikkatle ele alınması gereken bir taşıma biçimidir.Bu iş için kurulmuş özel Ofis Taşıma firmaları ve uzman elemanları sayesinde iş programıyla kısa sürede toplanma ve nakil işlemleri başlar.
Çalışma programlarında öncelikle özel evrak ve belgelerin ofis sahibi veya yetkilisi tarafından toplanması ve kaldırılması istenebileceğinden, geri kalan işlemler sırasıyla sökmelerle başladığı montaja uygun numaralandırıldığıdır. Bilgisayar ve kablolar düzenli olarak toplanıp, zarar görmeyecek kutuların içerisine yerleştirilerek üzerine numaralandırma uygulandığı, bağlantı kabloları ve aparatlarının da aynı kutuda toplandığı gözlenmiştir. Ofis Taşıma personeli ofis içindeki mobilya ve dolapları da daha rahat taşıyıp zarar görmemeleri açısından vidalı yerlerinden sökerek, uygun bez ve çarşaflarla sararak çizilme ve yırtılmaya karşı önlem aldıkları, bantla yapıştırmak sureti ile yine numaralandırdıkları bilinmektedir.
Asansörle veya merdivenle inilip çıkılma durumu göze alınarak bütün eşyalar açılmayacak ve dağılmayacak şekilde toplanmıştır. Ofis Taşıma ev eşyası kadar kalabalık eşya grubundan oluşmadığından daha kısa sürede olabileceği düşünülmektedir. Fakat büyük ve geniş çalışan ve oda sayısı fazla olan ofislerde taşınma süresi ve zamanı da uzun süreceği unutulmamalıdır. Ofis Taşıma çelik kasa taşınmasında da çeşitli yük kaldırıcı veya kalın halatlarla bağlama yoluyla ofisten alıp önce taşınacak kamyona, sonra da yeni ofise taşıma programı uygular.
Zamanın büyük kısmını çalışarak ofis ortamında geçiren birçok insanın günlük ihtiyaçları için kullandığı buzdolabı, bulaşık makinesi ve televizyon olabileceği ve bunlarında sökülüp uygun şartlarda taşınabileceği düşünülürse epey zor ve zahmetli bir süreçle karşılaşmak mümkündür. Ofis Taşıma çelik üstü kapılı kamyon kasalarla yapılması uygun görülüp yaz kış taşımacılığa uygundur. Çalışan personel, iş için elverişli olup olmadığına dair ön bilgilerle ve gerekli evraklarla tespit edilip, güven teşkil eden insanlardan oluşur.
İnsanların birçok değerli veya kıymetli eşyalarını görüp kötü düşünce ile ele geçirmeleri firmayı ve müşteriyi zora sokacağından haklarında olumlu sonuç alınanlar uzun süreli iş imkânına sahip olmaktadır. Ofis değiştirme de sökülüp taşınan eşyalar yeni ofise aynı titizlikle taşınırken daha önceden numaralandırılan sıra takip edilir. Ofis Taşıma karışıklığa meydan vermemek için sırasıyla taşıyıp kurulumu yapar. Çalışan personelin her konuda bilgisi olma şartı burada çok önemlidir. Elemanların, elektrik, marangozluk ve tesisat işlerinden anlayabilme özellikleri sayesinde, sökülen bütün eşyalar yerlerine uygun konulup montajı yapılarak kullanıma hazırlanır.
Dolap ve masa kurulumunda sallanıp düşme tehlikesi yaşanmaması açısından sabitleyici konularak zeminler düzlenebilir. Ayrıca beyaz eşyaların montajı da aynı titizlikle yapılarak kullanıma hazır hale getirilir. Ofis Taşıma kalabalık cadde ve sokaklarda taşınma işlemini insanların mağdur olmaması açısından mesai saatleri dışında veya pazar günleri yaparak, diğer ofislerin ve insanların etkilenmemesi amaçlanır. Önceden eksper tarafından yapılan kontrol sonucu uygun araç ve kişi gönderilen taşıma alanına, belli saatlerde yapılabileceği bilgisi verildiği takdirde daha pratik ve seri çalışma programı uygulatılmış olur.
Yoğun ve yorucu olan taşıma ve tekrar kurulum, Ofis Taşıma firmalarının her ne kadar işi olsa da zor ve stres yaratan bir süreçtir. Müşterinin karakteristik özelliği eşyalara zarar gelebilir düşüncesi, taşınma esnasında oluşabilecek kazalar, çalışan personele ve firmaya birçok sorumluluk yüklemektedir. Firmalar bunun için müşteri ile aralarında maddeler halinde hazırlanmış bir sözleşmeyi karşılıklı okuyup imzalayarak, olumsuzluklara karşı bir nevi önlem almış olurlar.
Ofis Taşıma önceden paranın yatırılıp faturanın alınması ile yapılabildiği gibi taşınma sonunda fatura kesilip paranın ödenmesi şeklinde de olabilmektedir. Müşteri ekstra durumlarda çalışanlara bahşiş olarak bir miktar para verebilir veya gün içinde yemek, çay ve tatlı gibi ikramlarda bulunarak jest yapmış olur.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Antalya Ev Eşya Depolama Şirketleri

ANTALYA EVDEN EVE ASANSÖRLÜ NAKLİYAT

İstanbul Şehirlerarası Evdeneve Nakliye 0542 651 50 42