Antalya Evden Eve Nakliyat 0532 135 53 42

Antalya Nakliyat 0532 135 53 42|0542 651 50 42 

Antalya Ambalajlama ile Eşyalarınız Emin Ellerde

Antalya şehiriçi veya şehirler arası evden eve nakliyat ve taşımacılık hizmetimizde ev eşyalarınızı çizilmelere ve darbelere karşı gerekli önlemleri almak evden eve nakliyat firmamız için çok önemlidir. Ucuz Evden Eve Nakliyat firmamız ev eşyalarınızı nakliye aracına yükleme işlemine başlamadan evinizdeki tüm eşyalarınızı paketleyip dayanıklı evden eve nakliyat ambalaj malzemeleri ile sarıp taşıma sırasında oluşabilecek hasarlara karşı önlemini almaktadır. Evden Eve Taşımacılık hizmeti verirken kullandığımız sıfır karton koli, 3 katlı nakliyeci balonlu naylon, kırılacak ve cam eşyalar için sıfır ambalaj kağıtları, elbiseler için sıfır elbise poşeti, iz bırakmayan şeffaf koli bandı, koltuk – halı – hurçlar için sıfır hortum naylon kullanılmaktadır. Bu ambalaj malzemelerinin hepsi birinci kalite olmasından dolayı diğer evden eve nakliyat firmalarına göre maliyetimiz artmaktadır. Ucuz evden eve taşıma işleminde kullandığımız kaliteli ambalaj malzemeleri ve işinin uzmanı kadrolu personelimiz ile ev eşyalarınızın hasarsız ve çizik dahi olmadan yeni evinize nakliye işlemini gerçekleştiriyoruz.

Antalya Asansörlü Evden Eve Nakliyat

Antalya Asansörlü Evden Eve Nakliyat İle Eşyalarınız Daha Güvenli ve Zahmetsiz Taşınır

Antalya evden eve hizmeti için Almanya’dan özel olarak getirtmiş olduğumuz eşya asansörümüz ilk modern nakliyat sisteminin en önemli parçası olan asansörlü taşıma servisimizi müşterilerimize sunmaktayız.
Antalya evden eve nakliyat asansörlü firmamız eşya taşınmasında bu zorlayıcı ve zahmetli işi, hem çalışanlar hem taşınan müşteri ve ayrıca eşyalar için tamamen zahmetsiz ve güvenli hale getirmektedir. Son zamanlarda nakliyat sektörüne baktığımızda birçok nakliyat firması insanların bu sorunlarına çözümler üretmek için çabalamaktadır. Bizler de hem sizlerin hem eşyalarınızın güvenliği için günümüz çağına ayak uydurmaya çalışmaktayız. Gelişen teknoloji ile ihtiyaçların yön değiştirdiği bu zamanda çağın gerisinde kalmak her zaman için bizlere dezavantaj verecektir.Ucuz evden eve nakliyat firmaları arasında seçkin yere sahip olan firmamız Her zaman ileriyi görüp geleceğin ihtiyaçlarını şimdiden temin ederek yük asansörlü evden eve nakliyat araçlarını bünyesine katıp siz değerli müşterilerimize en kaliteli hizmeti sunmaktadır.
Evden Eve Nakliyat Firmalarına bakacak olur isek sunulan en büyük ve en avantajlı hizmetlerden bir tanesi yük asansörlü taşımacılık hizmetidir. Örneğin bir ev veya ofisin taşınması sırasında müşterilerimizin aklının takıldığı ve en çok düşündüğü problemlerden bir tanesi üst katlarda oturduklarından dolayı eşyaların zarar görebilmesidir. Bunun nedeni eşyaların aşağıya indirilmesi ya da yukarıya çıkarılması durumunda, ister istemez oluşabilecek hasarlardır. Hiç kimse eşyalarında en ufak bir çizik dahi olsun istemez. Bu düşüncenizi iyi yöne değiştirecek en iyi hizmetlerden bir tanesi asansörlü taşımacılık hizmetidir. Profesyonel eşya asansörü ile taşınmayan eşyalarınız bina içerisinden geçerek taşınmak istenirse büyük zayiata sebep verebilir.
Ucuz evden eve asansörlü nakliyat hizmetinde şüphesiz ki firmamız en kaliteli hizmeti vermektedir.
Hemen firmamız ile iletişime geçerek, Ucuz evden eve nakliyat fiyatları ve Ucuz evden eve yük asansörlü nakliyat hizmeti ile ilgili bilgi alabilirsiniz.

ANTALYA YÜK ASANSÖRÜ KİRALAMA HİZMETİ

Antalya da kiralık asansöre ihtiyaç duyduğunuzda 37 mt 13.kata kadar çıkabilen 350 kg yük taşıma kapasiteli 10 dakikada kurulan böcker marka hidrolik eşya asansörü ile kiralama hizmeti vermekteyiz.
  • Şehir dışından eşya getirdiğinizde firmamızı arayarak kiralık asansör hizmeti alabilirsiniz.
  • Evinize buzdolabı aldınız kapıdan geçmiyor, bizi arayın buzdolabınızı asansörümüz ile hasarsız taşıyalım.
  • Koltuk aldınız üçlü koltuk merdivenlerden dönmüyor, arayın koltuğunuzu asansör ile odanıza yerleştirelim.
  • Mobilyacıdan yeni eşya aldınız ve eşyalarınızın hasarsız taşınmasını istiyorsanız firmamızı arayın 13.kata kadar eşyalarınızı asansörümüz ile taşıyalım.
  • Mobilya imatlatçılarının dikkatine! yeni yapılan bir inşaata mutfak dolabı, banyo dolabı, vestiyer mi teslim edeceksiniz?
  • Kiralık asansör hizmetimizden yararlanarak her katın malzemelerini hasarsız ve taşıma maliyetini azaltarak dairelere taşırsınız.
          Bu anlayışımız ile “BİZİMLE EŞYALARINIZ HER ZAMAN YENİ KALACAKTIR.”

    Neden Ucuz Evden Eve Asansörlü Nakliyat ?

  • Taşınma sırasında Bina içinde oluşacak hasarlar ortadan kalkar.
  • Asansörü olmayan yüksek katlı binalarda inip çıkma zamanını azaltarak daha hızlı olarak eşyanın taşınmasını sağlamak.
  • Yük Asansörlü Nakliyat Araçları ile Eşyanın hasar riskini azaltmak
  • Yük Asansörlü evden eve taşımacılık firması ile taşınırsanız bina sakinlerini rahatsız etmemiş olursunuz.
  • Bina içinde eşyaların zor çıkması durumun ortadan kalkar.
  • Çalışan personel yorulmaz ve hata yapma olasılığı ortadan kalkar.
  • Asansörle eşyalarınız direk evin içine girer ve taşınma süresi kısalır.
  • Yük Asansörlü taşımacılık ile bazı yüksek binalar ,dar koridorlar , girişi küçük apartman girişleri ile ilgili olumsuzlukları ortadan kaldırmak
  • Bazı Bina Yöneticilerinin bina asansörünü kullanmaya karşı olması.
  • Dar alanlarda taşıma yapılırken hem eşyaya hem binaya zarar vermesi durumu ortadan kaldırmak
  • Asansörlü taşımacılık bina içi mesafeyi azalttığı için işçilerin dikkatini attırmak ve daha çok verim almak.
  • Eşya taşıma işlemlerinde teknolojiden de yararlanmak Bursa ili ve çevresinde yük asansörlü nakliyat hizmeti için bizi arayınız..

Antalya Evden Eve Asansörlü Taşımacılık Hizmetinden Hangi Şartlarda Faydalanılabilir?

Asansörlü nakliyat hizmeti her koşuldaki ev taşıma işlemleri için sunulamamaktadır. Bu nedenle evinizi taşırken asansörlü nakliyat hizmetini size sunabilmemiz için aşağıdaki şartların karşılanabilir olması gerekmektedir.
  • Asansörlü nakliyat aracının bina balkon veya oda pencerelerinin altına yanaşabilmesi gerekmektedir.
  • Binanızın önünden elektik teli v.b. geçmemesi gerekir.
  • Yük asansörünün yanaşacağı yerin fazla rampa olmaması gerekmektedir.
  • Bina ile asansörlü aracın yanaşacağı mesafe 5. kata kadar max 10 mt, 5-13 kata max 4-5 metre olmalıdır.
  • Şüpheli durumlarda önceden keşif yapmak gerekir.
  • Balkonlarınızın korkuluğu cam ise, lütfen bu durumu bize bildirin. Böylece özel cam aparatımızı kullanabiliriz.
  • Balkonların altına asansörlü nakliyat aracının yanaşamaması durumunda uygunsa salon veya oda pencerelerinin orta camı çıkartılıp asansör kurulur.

   Antalya Evden Eve Nakliyat

Evden Eve Nakliyat sektöründe Antalya merkezli çalışan Ucuz Evden Eve Nakliyat, Ofis Taşımacılığı, Şehir içi Evden Eve Taşımacılık ve Şehirler Arası Evden Eve Nakliyat hizmeti gibi evden eve nakliyat ile ilgili ihtiyacınız olan tüm ihtaçlarınıza cevap verecek şekilde hizmet vermektedir.

        ANTALYA OFİS TAŞIMACILIĞI

    Kurumsal bir şirketin hafta sonu mesai bitiminde başlanan Ucuz evden eve ofis-fabrika taşıma hizmetinin pazar günü taşıma işleminin bitmiş olması gerekir ki pazartesi sabahı müşterilerine hizmet verebilsin. Ucuz evden eve nakliyat firmamız bugüne kadar bir çok kurumsal firmanın ofis-büro-fabrika-banka gibi taşımacılık hizmetlerini zamanında taahhüt ettiği gibi sorunsuz bir şekilde tamamlamıştır.
    Ucuz evden eve firması  ofis büro fabrika taşımacılığında tercih eden müşterilerimizin bir kısmına referans sayfamızdan bakabilirsiniz.
    Ucuz Evden Eve Ofis işyeri taşımacılığında ilk olarak nakliye uzmanımız taşınacak ofis büro malzemelerini yerinde tespit edip ön etüt çalışmasını yapıp fiyat tespitinde bulunur.
    Ofis taşınma gününde nakliye ekibimiz çalışmasına başlarken her odayı ve bölümü isimlendirirve ambalajlama, kolileme, paketleme işlemi başlar. Daha sonra sıra ile ofis büro eşyaları araca yüklenir. Taşınma sırasında Ucuz evden eve nakliyat araçlarında 50.000 tl Ucuz evden eve nakliyat sigortası, Anadolu sigorta nakliyat güvencesindedir.
    Yeni ofis hizmet binanıza gidildiğinde her birimin ofis büro malzemeleri odalara yerleştirilir mobilyalar kurulur.
    Ucuz evden eve nakliyat firmamızın  evden eve ofis büro taşımacılığında en önemli prensiplerinden biride zamanında taşıma işlemini gerçekleştirmesidir.

         ŞEHİRİÇİ EVDEN EVE NAKLİYAT ANTALYA

  • Antalya ilçe ve semtlerinde ev eşyası taşıtmak için firmamıza ulaştığınızda firmamız yetkilisine eşyalarınız, bulunduğunuz katlar ve mesafe hakkında bilgi verdikten sonra ortalama bir şehir içi Ucuz Evden Eve nakliye ücreti öğrenebilirsiniz.
    Size uygun bir gün ve saatte ekspertiz arkadaşımız evinize gelip eşyalarınızın tespitini yapıp etüt ettikten sonra bursa şehir içi evden eve nakliyat fiyatını size bildirmektedir.
    Ucuz evden eve asansörlü nakliyat hizmetimizde randevu aldığınız taşınma gününde sabah 8:30 suları nakliye ekibimiz evinizde olacaktır. Siz sadece kendinize ait özel eşyalarınızı yanınıza alıyorsunuz (ziynet eşyası, para, silah vb.) geri kalan eşyaların toplanıp ambalajı firmamız personeli tarafından yapılmaktadır.
    Kırılacak eşyalarınız sıfır ambalaj kağıdına sarılıp özel kasalara konur, mobilyalarınız sökülüp 3 katlı balonlu naylon ile ambalajı yapılır, beyaz eşyalarınız, koltuklarınız 3 katlı balonlu naylon ile ambalajı yapılır. Askılı elbiseleriniz sıfır elbise poşetine geçirilip aracımızdaki sabit kapalı dolaba asılır. Katlı olan eşyalarınız sıfır karton koliler konup koli üzerine oda bilgisi yazılır. Hurçlarınız halılarınız sıfır naylon ile ambalajı yapılır. Perdeleriniz ve aydınlatma ürünleri söküp paketlenir.
    Ambalaj ve paketleme işlemi bittikten sonra asansörlü evden eve nakliyat aracımız gelir ve eşyalarınızın araca yükleme işlemi başlar.
    Nakliye sırasında eşyalarınızda 50.000tl nakliyat sigortası bulunmaktadır.
    Yeni evinize gidildiğinde mobilyalarınız montajı yapılır, beyaz eşyalarınızın bağlantısı yapılır, paketlenen koliler odalarına konur eşyalarınız istediğiniz şekilde dizayn edilir.
    Ucuz evden eve hizmeti almak için nakliyat firması seçiminde firmanın k3 yetki belgesi sahibi olmasına dikkat ediniz.
    (klima söküp takma, stor perde ve aydınlatma ürünlerinin montajı firmamıza ait değildir.

  • Şehirlerarası ev eşyası taşıtmak için Ucuz evden eve asansörlü nakliyat firmamıza ulaştığınızda ilk etapta eşyalarınızın kapasitesine göre nakliye aracımız belirlenmektedir.
    Taşınacağınız ilin kilometresine ve bina kat durumuna göre nakliye ücreti belirlenmektedir. Şehirlerarası evden eve nakliyat fiyatları için firmamız ile iltişime geçiniz.
    Taşınma gününde sabah evinize gelen kadrolu personelimiz eşyaların toplanıp ambalajını yaptıktan sonra asansörlü nakliyat aracımız ile kamyona yükleme işlemini yapmaktadır. Gideceğiniz şehrin mesafesine göre boşaltma işlemi aynı gün veya ertesi sabah yapılmaktadır.
    Eşyalarınızı yükleyen personelimiz boşaltma için araç ile beraber gideceğiniz şehre gelmektedir, dışarıdan yabancı işçi çalıştırmıyoruz. Nakliye sırasında 50.000.tl şehirlerarası nakliyat sigortası bulunmaktadır. Gittiğiniz şehirde varsa asansörlü nakliyat aracı kiralayarak eşyalarınızı boşaltıyoruz, sizlere hasarsız bir şekilde teslim ediyoruz.
    Şehirlerarası ev eşyası taşıtmak istediğinizde Ucuz evden eve taşımacılık firması seçerken firmanın k3 yetki belgesine sahip olmasına ve nakliyat araçlarında firma logosunun bulunmasına dikkat ediniz.
    Bizi tercih eden müşterilerimizden bir kısmını referans sayfamızdan görebilirsiniz. Bizimle eşyalarınız her zaman yeni kalacak.   www.borabeyantalyanakliyat.com
  •  www.antalyaborabeynakliyat.com  www.borabeynakliyat.com ^^DEPOLAMA İÇİN TIKLAYINIZ.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Antalya Ev Eşya Depolama Şirketleri

ANTALYA EVDEN EVE ASANSÖRLÜ NAKLİYAT

İstanbul Şehirlerarası Evdeneve Nakliye 0542 651 50 42